Melden

Meldingsformulier Beschermd Wonen

 

U kunt uw cliënt met het meldingsformulier melden voor beschermd wonen. Het Cimot beoordeelt of beschermd wonen inderdaad noodzakelijk is. Bij vragen wordt contact met u opgenomen.

Heeft de cliënt voorkeur voor een bepaalde aanbieder, dan kan dit op het formulier kenbaar worden gemaakt. Het Cimot bepaalt wat het beste past bij de cliënt. Uiteraard kan de cliënt wel de voorkeur voor een bepaalde aanbieder uitspreken. Heeft de cliënt 24-uurs aanwezigheid nodig, dan kan dat alleen gerealiseerd worden bij een instelling die deze 24-uurs zorg biedt. Datzelfde geldt voor verpleging. Het Cimot heeft een overzicht van aanbieders beschermd wonen. Heeft de voorkeuraanbieder geen plaats of kan deze niet het goede zorgaanbod doen, dan wordt met u contact opgenomen om de alternatieven te bespreken.

Ook kan een Cimot medewerker met uw cliënt in gesprek gaan om tot de beste oplossing te komen. Worden cliënt en zorgaanbieder het eens, dan wordt een ondersteuningsplan opgesteld en een zorgovereenkomst gesloten tussen de cliënt en de zorgaanbieder. Als er nog geen plaats is organiseert het Cimot, indien nodig, tijdelijk overbruggingszorg.

Door het invullen van het meldingsformulier geeft uw cliënt toestemming tot het uitwisselen van informatie.Gegevens cliëntJaNee
JaNee

Gegevens verwijzer


JaNee


JaNee

JaNee

Gegevens verzekering(en)Over deze aanmeldingJaNee


Indien gewenst kunt u hier de checklist financiën downloaden:

download checklist financiën

Bijlagen toevoegen

Indien aanwezig graag bijvoegen: indicatie, diagnose, PO, IQ onderzoek, betrokkenheid Justitie/reclasseringstoezicht en het begeleidingsplan.
Voeg documenten bij in PDF of Word (doc) formaat.
U kunt maximaal acht bestanden meesturen.

Verwijder

Verwijder

Verwijder

Verwijder

Nog een bestand toevoegen

[recaptcha]